Céges oktatás

Használod a cégedben napi szinten az online marketinget, de mégsem érted igazán? Bizonytalan vagy, és nehezen értelmezed a kapott havi riportokat és a sok rövidítésbe belefájdul a fejed?

Itt az ideje, hogy szintet lépj! Akár házon belül marketingeztek, akár külsős ügynökséggel dolgozol, oktatásunkkal megszerzed a megfelelő tudást, hogy ezentúl te is magabiztosan navigálj az online marketing világában. Ahhoz, hogy a bevált „best practice” megoldásokat magabiztosan és sikerrel használd, egy „külső szemre” van szükséged – ezt kínáljuk neked.
Keress bennünket bizalommal!

Ami bennünket motivál:

  • Maximalista ügyfelek
  • A lehetőségek folyamatos keresése és megragadása
  • Folyamatos innováció az ügyfél oldalán
  • Megbízható, partneri együttműködés
  • Biztonságra vágyó ügyfél, aki egy kézben akarja tudni a fejlesztést, tanácsadást, kivitelezést

Amiben ügyfeleink segítségére leszünk:

  • Feltárjuk a lehetőségeket és a fejlődést gátló tényezőket
  • Érthetően adjuk át a tudást
  • Személyesen tisztázzuk a felmerült kérdéseket
  • Valós eredményeket elért, kimagasló piaci tudással rendelkező oktatókkal dolgozunk
  • Személyre szabott tempóban haladunk
  • Használható, előremutató tudáscsomagot adunk a kezedbe

CTA? KPI? PPC?

Problémát jelent a mindennapokban az online marketing nyomon követése, értelmezése? Kerülj képbe oktatásunkkal akár egy nap alatt! Gazdagodj olyan friss, gyakorlatias tudással, amit akár már másnap tudsz kamatoztatni a cégedben! Ugye szerinted is sokkal hitelesebb az a vezető, aki lépést tart a trendekkel és veszi a fáradtságot, hogy tanuljon egy szakértőtől?

Tedd meg az első lépést, mert mi már alig várjuk, hogy átadhassuk a tudásunkat érthetően, szakzsargon nélkül, a cégetekre jellemző példákkal. Gyere és fedezd fel a hirdetési kampányokat, keresőoptimalizálást és a méréseket valódi szakértőkkel!

A számtalan új infó mellett miért lesz még izgalmas az oktatás?

Mert a cégeden keresztül látod és tanulod meg a tippeket és trükköket, amiket néhány versenytársad már használ, de a legtöbben még csak nem is álmodnak róla. Készülj fel, mert jönnek a „best practice” esettanulmányok!
Az oktatás során felhívjuk a figyelmedet azokra az eszközökre, amik nálad még jobb eredményeket ígérnek. Elvont példák helyett vegyük górcső alá a céged, és auditáljuk együtt a jelenlegi marketinged.

Figyelem! A nap végére olyan adag inspiráció és annyi ötlet fog zsongani a fejedben, amitől aznap garantáltan nem alszol, hanem elkezded tervezgetni a következő sikerprojektedet!

Hogyan zajlik maga a folyamat?

Mielőtt elkezdenénk osztani az „észt”, megvizsgáljuk a céged online jelenlétét, célcsoportját és a korábbi, illetve jelenlegi kampányait. Ezeket auditáljuk, ezt használjuk kiindulási pontként, hogy lásd honnan, hogyan, hova tudtok fejlődni. Erről kapsz egy írásos anyagot, amit pontról-pontra együtt átbeszélünk. Az oktatás történhet a budapesti irodánkban, vagy online. Ugyanakkor, ha a saját környezetedben érzed komfortosan magad, akkor az is megoldható, igény szerint mi megyünk hozzád és a Te telephelyeden tesszük még naprakészebbé az online tudásodat.

Az oktatás akkor is ideális, ha minden napból a maximumot akarod kihozni – ha nemcsak tanulni szeretnél, de egyben a cég online marketing tevékenységét is át akarod vizsgáltatni szakértői szemmel. A céges oktatás során végig auditáljuk a vállalkozásod online jelenlétét, és az adatok kielemzése alapján összeállítjuk a képzés tananyagait.
Az oktatást minden esetben olyan szakember tartja, aki saját szakterületének kiemelkedő szakértője – több éves, a piacon, éles kampányokban szerzett szakmai tapasztalattal rendelkezik.

Céges oktatás neked? Igen!

Napjainkban, amikor a célközönség figyelméért vérre menő harcok folynak az online térben, amikor a véleménynyilvánítás is szabad utat kapott, akkor az online marketing eszközök ismeretén és megfelelő alkalmazásán akár a céged sikere vagy bukása is múlhat.
Épp ezért felelős vezetőként be kell látnod, hogy nem elég nagyjából érteni, kb. jól csinálni. A kezedben lévő online marketing eszközök hatékonyságát fel kell pörgetni, figyelembe véve az állandóan bekövetkező változásokat, újdonságokat és trendeket!

Ehhez pedig nincs is másra szükség, csak a cégedre szabott online marketing tréningünkre, amivel a gyakorlatban alkalmazható ismeretek megszerzését követően még többet hozhatsz ki a rendelkezésedre álló marketing eszközökből.

A tucat tréningek helyett Te válaszd cégspecifikus, online marketing tréningünket!

7 pontban összeválogattuk, hogy miért éri meg neked is a céged igényeire igazított online marketing tréning:

  1. nem éred be kevesebbel – a lehető legtöbbet akarod kihozni céged online jelenlétedből
  2. átfogó képet kapsz céged jelenlegi online helyzetéről akkor is, ha komplex, szerteágazó és összetett marketing kampányokat futtatsz
  3. azt akarod, hogy a legújabb online marketing trendek neked dolgozzanak
  4. fel akarod frissíteni munkatársaid marketing tudását
  5. növelni akarod munkatársaid hatékonyságát is
  6. azt akarod, hogy külső szakértő olyan összefüggéseket mutasson, amely újabb kitörési pontokat jelent
  7. szeretnéd, ha a nap végére kialakulna a cég komplex online marketing stratégiája

25 fő feletti vállalkozás tulajdonosa, ügyvezetője, vagy marketing vezetője vagy? Mi vagyunk számotokra a legjobb választás!

Hozd magaddal céges oktatásra az egész csapatot – a marketing asszisztenstől a sales vezetőig, hogy a közösen megszerzett tudást együtt alkalmazzátok a cég sikerének érdekében! Így a marketing stratégia mindennapi alkalmazásában mindenki eredményesen veszi ki majd a részét.

Mit tanulhatsz meg tőlünk?

Legyen szó keresőoptimalizálás oktatásról, PPC hirdetések oktatásáról, vagy az Analytics oktatásról – minden tanfolyamunkat több éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakértő tartja. Az eredmény pedig garantált! Gyorsan alkalmazható, gyakorlatias tudás, valódi megoldások.
Növeld csapatod és online jelenléted hatékonyságát a mi szakértelmünk segítségével!

Érdekel a céges oktatás? Magasabb fokozatba kapcsolnád vállalkozásodat?

Vegyél részt konzultáción!

Jelentkezés

Tartalmi szempontok

Cégre szabott online marketing tréningünk tematikája

  • Online marketing A-tól Z-ig, minden, amit tudnod kell
  • Keresőoptimalizálási kisokos a hatékony honlapért
  • Tartalommarketing és szövegírás trendek és tudnivalók
  • Közösségi média marketing – mit, hogyan, miért?
  • Marketing a hatékony tervezéstől a pontos kivitelezésig
  • Mérések és eredmények

Mennyibe kerül?

A céges oktatás értékét nem lehet óradíjban meghatározni. Nem mindegy ugyanis, hogy a 3 kulcsember ül ott a tanteremben, vagy 12-en jönnek különböző területekről. Minden esetben cégedre szabott, egyedi ajánlatot adunk az oktatás tartalmára, terjedelmére és a díjazására is.

Tapasztalataink szerint egy céges oktatáson való részvétel díja – amennyiben a résztvevők valóban alkalmazni kezdik a megszerzett tudást – már az első hónapban kimutathatóan, többszörösen megtérül!

Egy átlagos céges oktatásunk alapdíja 350.000,- Ft + ÁFA-tól indul.

Mindez mennyi ideig tart?

Az oktatás időtartama függ az oktatandó témától és a résztvevők számától, beosztásától. Egy alapozó képzés néhány fős menedzseri létszámmal legalább 4 óra elfoglaltságot jelent, de egy teljes csapat – vezetőktől az operatív munkatársakig – részvétele esetén a különböző szintű tananyagokat legfeljebb 2 munkanap alatt oktatjuk le.

Kérj ingyenes ajánlatot és növeljük együtt céged bevételét a céges oktatás erejével!

Hasznosnak találta a cikket?