Bejelentkezés

Bezár
Hívja most! +36-20-40-44-280
Open/Close
Ügyfélkapu

Mi az AWEX

2001 óta foglalkozunk informatikai rendszerek készítésével és fejlesztésével.

Célunk, hogy olyan minőségi szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek amellyel levesszük azt a terhet, amit az informatikai rendszerek használata során felmerülő problémák adhatnak. Továbbá olyan komplex informatikai szolgáltatást nyújtsunk, mely minden esetben megoldást nyújt problémáikra.

A sikeres munka alapja a szakterületek magas szintű ismerete, eddigi tapasztalataink és ügyfeleinkkel folytatott kommunikáció.

Számunkra fontos, hogy:

  • Folyamatosan tartsuk a kapcsolatot nemcsak a fejlesztés ideje alatt
  • Gyorsan és pontosan végezzük feladatainkat
  • Innovatív megoldásokat javasoljuk
  • Az átadott fejlesztés biztonságos legyen
  • Hosszú távon együtt dolgozhassunk

Nagy hangsúlyt fektetünk ügyfeleink gyors és pontos kiszolgálására: ügyfeleink kérdéseire, problémáira gyorsan reagálunk.
Kiemelt értéknek tekintjük a szolgáltatásaink magas minőségét, a fejlesztett alkalmazások biztonságát, és a felhasználói élmény egyaránt. Ennek köszönhetően az AWEX növekedése folyamatos és töretlen. Szolgáltatásaink között egyaránt megtalálható a arculatkészítés, szoftverfejlesztés, szoftverüzemeltetés, rendszerintegráció, webáruház készítés valamint a kereső optimalizálás és a webergonómiai tanácsadás.

Cégünk  tapasztalatokkal rendelkező programozókból és tanácsadókból áll, melynek következtében kezeink közül eddig magas színvonalú termékek kerültek ki. Ezt bizonyítja, hogy munkáinkat a hazai szakma is elismerte, illetve számos nemzetközi díjban részesültünk az elmúlt évek során.
Nemcsak az online és offline elemek kialakításával foglalkozunk, hanem alkalmazkodva a már meglévő arculathoz vállaljuk a meglévő weboldalak redesign-ját (újratervezését) is.

Az általunk készített alkalmazásokat a látogatói szokásokat és a webergonómiai szabályokat szem előtt tartva úgy alakítjuk ki, hogy azok a kívánt cél (vásárlás, kapcsolatfelvétel, hírlevél feliratkozás, stb.) elérést szolgálják.

Kreatívaink rendszerint az átlagnál magasabban teljesült célkonverziós aránya az online kommunikáció során szerzett több mint 10 éves tapasztalatunk eredménye.


Önnek miben segíthetünk?2001 óta foglalkozunk informatikai rendszerek készítésével és fejlesztésével.

Célunk, hogy olyan minőségi szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek amellyel levegyük azt a terhet, amit az informatikai rendszerek használata során felmerülő problémák adnak. Továbbá olyan komplex informatikai szolgáltatással álljunk ügyfeleink rendelkezésére, mely minden esetben megoldást nyújt problémáikra.

A sikeres munka alapja ezen szakterületek magas szintű ismerete, eddigi tapasztalataink és ügyfeleinkkel folytatott kommunikáció.

Nagy hangsúlyt fektetünk ügyfeleink gyors és pontos kiszolgálására: ügyfeleink kérdéseire, problémáira gyorsan reagálunk.
Vállaltunk nagy hangsúlyt fektet szolgáltatásunk minőségére, a fejlesztett alkalmazások biztonságára, és a felhasználói élmény növelésére. Ennek köszönhetően az AWEX növekedése folyamatos és a cég alapítása óta töretlen. Szolgáltatásaink között egyaránt megtalálható a arculatkészítés, szoftverfejlesztés, szoftverüzemeltetés, rendszerintegráció, webáruház készítés valamint a kereső optimalizálás és a Webergonómiai tanácsadás.

Szolgáltatásaink
Cégünk szakmai és gyakorlati tapasztalatokkal rendelkező programozókból és tanácsadókból áll, melynek következtében kezeink közül eddig magas színvonalú termékek kerültek ki. Ezt bizonyítja, hogy munkáinkat a hazai szakma is elismerte, illetve számos nemzetközi díjban részesültünk az elmúlt évek során.
Nemcsak az online és offline elemek kialakításával foglalkozunk, hanem alkalmazkodva a már meglévő arculathoz vállaljuk a meglévő weboldalak redesign-ját (újratervezését) is.

Az általunk készített alkalmazásokat a látogatói szokásokat és a webergonómiai szabályokat szem előtt tartva úgy alakítjuk ki, hogy azok a kívánt cél (regisztráció, vásárlás, megrendelés, feliratkozás, stb.) elérést szolgálják.

Kreatívjaink rendszerint az átlagnál magasabban teljesült célkonverziós aránya az online kommunikáció során szerzett több mint 10 éves tapasztalatunk eredménye. Erősségünk közzé tartozik többek között a márkakommunikáció.

Főbb referenciamunkáink weboldalunk “Referenciák” menüpontjában tekinthetőek
meg.