Bejelentkezés

Bezár
Szoftverfejlesztés - Egyedi szoftver fejlesztése, hogy ne csak szoftvere legyen, hanem szoftveres megoldás a problémájára!
Hívja most! +36-20-40-44-280
Open/Close
Ügyfélkapu

Szoftverfejlesztés

Egyedi szoftverfejlesztés gyors módszerekkel. A felhasználók sokszor helytelenül elfogadják, hogy ők vannak az informatikai rendszerekért, hanem az informatikai rendszereknek kell olyan megoldásokat nyújtaniuk, melyek akár a munkát, akár a mindennapi feladatokat megkönnyítik.

Elsősorban webes fejlesztésekkel foglalkozunk, de vannak olyan tényezők, melyek nem teszik lehetővé az internetes alkalmazások kifejlesztését. Ebben az esetben a szoftverfejlesztés agilis program készítéssel alkalmazunk, amely nem a leggyorsabb fejlesztési mód, mégis az ügyfelek elégedettségére szolgál. Ugyanis ez a módszer nem a teljes körű, 100%-osan pontosan meghatározott módszer, melynek hátránya, hogy pontosan a specifikációban meghatározott funkciókat, megjelenést kapja a megrendelő, hanem egy 90%-os, célokból összeállított fejlesztési lépések meghatározása. Az adott modul, funkció elkészítésekor bemutatjuk a fejlesztést, és a megrendelőnek lehetősége van már a itt megtenni az észrevételeit. Így olyan terméket tudunk ügyfelünknek átadni, mely valóban segíti munkáját.

Vállalkozásunk alapvető törekvése a megrendelők egyedi igényeinek teljes körű kiszolgálása, és olyan szoftverek fejlesztéseinek megvalósítása, melyek Windows és Linux környezetben egygépes vagy akár több számítógépen futva, azaz hálózati működésre optimalizáltan, a megrendelő igényeit figyelembe véve annak munkavégzését gyorsítják, teljesítményét növelik.

Hiszen nem elég a szoftvert „csak” lefejleszteni, gondoskodni kell róla, hogy annak funkciói mellett a program használata egyszerű és kézre álló legyen. A felhasználói szokások figyelembe vétele alapkövetelmény nálunk, hogy egyértelműen kezelhető és a felhasználók számára világosan átlátható szoftvereket fejlesszünk!

Vállalati szintű javaslatok készítése

A vállalati szintű javaslatok elkészítése során a megrendelőink által megadott döntési és technológiai folyamatok gazdaságossá tételét végezzük. Ezalatt elsősorban az alább felsoroltakat értjük:

  • Praktikus és ésszerű módszerek és eljárások keresése.
  • A pillanatnyi szakmai felkészültség feltérképezése a vizsgált vállalatnál.
  • A vállalati javaslat, amelyet a megbízó számára átadunk nem csupán száraz tényszerű értékelést és elemzést tartalmaz, hanem a pillanatnyilag működő folyamatok teljes körű áttekintését is, beleértve a résztvevők felelősségi köreit és jelentéstételi eljárását is.
  • A javaslat tartalmazza továbbá a megbízó igényének megfelelően a kivitelezés feltételrendszerét, a szükséges feltételek leírását (szabályzatok, bizonylatok, számítógépes támogatás, stb.).

Kérjen árajánlatot most!Tekintse meg referenciáinkat!

Címkék: , , , , ,