Bejelentkezés

Bezár
AdWords hirdetés menedzselés - kezelés
Hívja most! +36-20-40-44-280
Open/Close
Ügyfélkapu

AdWords hirdetések kezelése

Érje el potencionális ügyfeleit költséghatékonyan!
Szeretné, ha a Google AdWords lenne vállalkozása legjobb marketing eszköze?
A Google hirdetési kampánnyal költséghatékonyan és eredményesen hirdethet a világhálón keresztül.

Mi is az a Google Adwords?
A Google kereséskor az eredményeket úgynevezett találati listában több oldalon mutatja meg. Mivel a találatok száma akár több millió is lehet, így felhasználók számára rendkívül lényeges, hogy az adott cég vagy termék hányadik helyen található. A tapasztalatok szerint legtöbbször az első 10 találat közül választják ki azt a céget, akitől az adott terméket megvásárolják, illetve az adott szolgáltatást igénybe veszik!
A Google Adwords olyan online hirdetés, ahol a megadott kulcsszavak segítségével a találati lista első oldalán jelenhet meg honlapja, illetve lehetőség van, hogy, oldala az egyre bővülő Google Hálózat keresési és tartalom oldalain is helyet kapjon. Ilyen oldalak lehetnek például a sokak által használt Youtube, Gmail és más olyan honlapok, melyek Google hirdetéseket jelenítenek meg. Így a hirdetési kampánynak köszönhetően egyidejűleg akár több száz oldalon is megjelenhet hirdetése.

Miért éppen AdWords?

  • Pozicionálás: Hirdetésével rögtön a Google találati listájának első oldalán jelenhet meg. Az organikus találatok mellett, illetve fölött megjelenő hirdetésekkel a világhálón keresztül célirányosan ismertetheti meg vállalkozását.
  • Átláthatóság: A hirdetés költségeit folyamatosan kézben tarthatja és nyomon követheti. A kampányra szánt összeget, időtartalmát, célzási típusokat Önnel együttműködve határozzuk meg, a Google hirdetési rendszerének köszönhetően pedig pontosan tudni fogja, hányan kattintottak rá hirdetésére.
  • Egyszerűség: Mivel a Google elvégzi a hirdetés megjelenítésére és költségeire vonatkozó feladatokat, így nem kell bonyolult és hosszadalmas számításokkal foglalkoznia.
  • Költséghatékonyság: A hagyományos hirdetésekkel szemben csak akkor kell fizetnie, amennyiben a Google Adwords hirdetéseire kattintanak. Ezt a megoldást hívják úgynevezett kattintás alapú árazásnak.
  • Rugalmasság: Kampányát egy hagyományos (offline) hirdetéshez képest sokkal gyorsabban beindíthatja, leállíthatja, módosíthatja és akár komplex kimutatásokat készíthet így optimalizálni is tudja hirdetései hatékonyságát.

Ha most szeretné elindítani Google Adwords kampányát vagy már jelenleg is fut ilyen kampány, de nem elégedett az eredménnyel, akkor:
Kérjen ingyenes tájékoztatást! – AKCIÓ! Ha most rendel, akkor 15 000.-Ft. értékű hirdetési kupont adunk ajándékba Önnek!
Munkatársaink segítségével válassza ki a cégét legjobban leíró, az önök által kínált termékeket, szolgáltatásokat leginkább jellemző kulcsszavakat, melyekkel rögtön a keresési találatok első oldalán jelenhet meg.
Kövesse folyamatosan nyomon Adwords kampánya sikerességét. A kiválasztott kulcsszavak eredményességéről heti rendszerességgel tájékoztatjuk, a honlapjával kapcsolatos statisztikákról pedig rendszeres információszolgáltatást biztosítunk.

Miért bennünket válasszon?

  • Mert a több éves tapasztalattal rendelkezünk a sikeres Google Adwords kampányok lebonyolítása területén.
  • Mert szaktudásunkat a Google.
  • Tevékenységünk során eddig közel 300 partnerünk vette igénybe szolgáltatásunkat.
  • Mert lehetőséget nyújtunk arra is, hogy “kiemelt szponzorált linket” helyezhessen el, mellyel így azonnal a Google természetes lista elején, a keresési találatok fölött jelenjen meg hirdetése.
  • Mert a cégünk a keresőmarketing egyéb területein is sikeres kampányokat folytat. Nálunk más online marketing szolgáltatásokkal együtt még hatékonyabbá teheti Google Adwords kampányát.

Kérjen árajánlatot most – növelje sikeresen vásárlói számát!

Címkék: , , ,