Bejelentkezés

Bezár
Hívja most! +36-20-40-44-280
Open/Close
Ügyfélkapu

Várétterem

Banner készítés

A kisvárdai Vár Éttermet több mint 10 éve ugyanaz az üzletvezetés irányítja, mely egy jól együttműködő csapatot tudhat magáénak. Cégünk 2002- ben készítette el az első weboldalát, s elégedettségüket tükrözi, hogy mára már a harmadik változatot készítettük el számukra. Az oldal tartalmához tartozik a hírlevél modul is, mely egy admin felület segítségével lehetőséget biztosít a tulajdonos számára, hogy ezen keresztül tájékoztassa látogatóit az aktuális információkról, illetve a folyamatosan frissített heti menüről. Az oldal elkészítésekor php, java scrpit, css, flash és html technológiát alkalmaztunk. A cég sikerességének és az oldal látogatottságának köszönhetően online megrendelés is található az oldalon.

A Vár Étterem továbbá megbízott bennünket a folyamatos kereső optimalizálással, mellyel (2006.július 13.) az étterem szóra a GOOGLE keresőben elért helyezése 3.800.000 találatból a 4.

Az étterem 2005. ben új kirendeltséget nyitott. Létrehozta a Domino Pizzériát, mely oldalának elkészítésével a tulajdonos szintén minket bízott meg, ami tükrözi az elégedettségét. Az ehhez kapcsolódó esettanulmányt itt olvashatja el: Tovább a domino pizzia esettanulmányához Bővebb információt szeretnék a kereső optimalizálás menetéről Vár étterem weboldala.

További igénybevett szolgáltatások:
Szolgáltatás

Megbízható partnert keres? Töltse ki online projekt tervezőnket.

Ajánlatkérés
Címkék: , , , ,